fbpx

Смак осені: готуємо імбирне печиво із прянощами

За рахунок великої кількості спецій печиво виходить дуже пряним та ароматним. Воно чудово зберігається протягом місяця у щільно закритому контейнері.

Цей рецепт печива простий у приготуванні та наповнить увесь будинок осінніми запахами. Подавайте імбирне печиво з чашкою вашого улюбленого чаю.

Кухня: Американська
Загальний час: від 20 до 25 хвилин

Складові:

1 склянка коричневого цукру
3/4 чашки шортенінгу
1/4 склянки патоки
1 яйце
1/2 чайної ложки кориці
1 чайна ложка імбиру
1/2 чайної ложки гвоздики
1/4 чайної ложки мускатного горіха
дрібка солі
1/2 склянки борошна
2 чайні ложки харчової соди
цукор, для посипання

Ось як готувати:

Збийте коричневий цукор, шортенінг, патоку, яйце, корицю, імбир, гвоздику, мускатний горіх та сіль міксером.

Змішайте борошно та харчову соду. Додайте до вологих інгредієнтів та перемішайте. Сформуйте з тіста кульки і вмочіть у цукрі.

Викладіть на листи, збризкані антипригарним кулінарним спреєм.

Випікати в попередньо розігрітій до 190° C градусів духовці близько 10-11 хвилин.

Перейти к содержимому