Запечені яблука – це завжди смачно. А якщо додати трохи родзинок, горіхів та кориці – вийде апетитний та легкий десерт.
Подавайте яблука як є, зі збитими вершками або великою кулькою ванільного морозива.
Час підготовки: 10 хвилин
Час приготування: 45 хвилин у духовці та 4 хвилини в мікрохвильовій печі.
Складові:
яблука без серцевини
журавлина
родзинки
горіхи
кориця
подрібнений мускатний горіх
Ось як готувати:
Щоб приготувати запечені яблука у духовці, покладіть яблука у форму для запікання. Додайте свої начинки. Залийте яблука окропом.
Випікати у попередньо розігрітій до 190 градусів духовці протягом 45 хвилин.
Щоб приготувати запечені яблука в мікрохвильовій печі, покладіть яблука в каструлю з кришкою, придатну для використання в мікрохвильовій печі. Відправте в мікрохвильову піч на 4 хвилини.
Перевірте яблука. Вони готові, якщо стали м’якими та ніжними.
Можливо, вам доведеться готувати в мікрохвильовій печі довше, залежно від розміру яблук, а також від потужності мікрохвильової печі.