fbpx

Рецепт запечених яблук: можна приготувати в духовці або мікрохвильовій печі

Запечені яблука – це завжди смачно. А якщо додати трохи родзинок, горіхів та кориці – вийде апетитний та легкий десерт.

Подавайте яблука як є, зі збитими вершками або великою кулькою ванільного морозива.

Час підготовки: 10 хвилин
Час приготування: 45 хвилин у духовці та 4 хвилини в мікрохвильовій печі.

Складові:

яблука без серцевини
журавлина
родзинки
горіхи
кориця
подрібнений мускатний горіх

Ось як готувати:

Щоб приготувати запечені яблука у духовці, покладіть яблука у форму для запікання. Додайте свої начинки. Залийте яблука окропом.

Випікати у попередньо розігрітій до 190 градусів духовці протягом 45 хвилин.

Щоб приготувати запечені яблука в мікрохвильовій печі, покладіть яблука в каструлю з кришкою, придатну для використання в мікрохвильовій печі. Відправте в мікрохвильову піч на 4 хвилини.

Перевірте яблука. Вони готові, якщо стали м’якими та ніжними.

Можливо, вам доведеться готувати в мікрохвильовій печі довше, залежно від розміру яблук, а також від потужності мікрохвильової печі.

Перейти к содержимому