Пікантна паста-намазка із сиру, з часником, волоськими горіхами та журавлиною – чудовий варіант закуски на швидку руку.
Витратьте всього кілька хвилин на приготування та отримайте ситну та смачну страву.
Для перекусу можна намазати пасту на свіжий або підсмажений хліб або подати як закуску, доповнивши крекерами або чіпсами.
Час приготування: 10 хвилин
Складові:
250 грам вершкового сиру
1 чашка тертого сиру чеддер
1 склянка сушених журавлин, нарізаних
1 чашка нарізаних волоських горіхів
2 чайні ложки часникового порошку
нарізана зелена цибуля для прикраси (за бажанням)
Ось як готувати:
Змішайте вершковий сир, сир чеддер, половину горіхів, половину журавлини та часниковий порошок.
Сформуйте із суміші кулю і охолодіть до готовності до подачі.
Коли будете готові до подачі, обваляйте сирну кульку в горіхах і журавлинах, що залишилися. Прикрасити зеленою цибулею.
Смачного!