fbpx

Легкий рецепт вершково-базиликової заправки для салату

У базиліка такий освіжаючий та яскравий смак.

З нього можна приготувати відмінну вершкову заправку для салату.

Цю вершкову заправку з базиліком також можна використовувати як соус до смаженого м’яса або підсмаженого равіолі.

Кухня: Американська
Загальний час приготування: 5 хвилин

Складові:

1/4 склянки майонезу
1 склянка листя базиліка
1/2 склянки листя петрушки
1 столова ложка оцту
1 зубчик часнику
1/4 склянки оливкової олії

Ось як готувати:

Помістіть майонез, базилік, петрушку, оцет та часник у блендер. Перебийте до однорідності.

При двигуні, що працює, влийте масло. Приправте сіллю та перцем.

Насолоджуйтесь!

Перейти к содержимому