Кулінарний блогер Ольга Матвій поділилася рецептом смачного салату, перед яким ніхто не зможе встояти.
Готується він із простих та доступних продуктів. При цьому не вимагає від господині якихось особливих навичок та вмінь.
Складові:
Гриби 300 гр.
Цибуля 2 шт.
Морква 1 шт.
Сіль, перець за смаком.
Квасоля консервована 300 гр.
Огірочки мариновані 3 шт.
Часник 4 зубчики
Копчена куряча грудка 350 гр.
Зелена цибуля 2 пера
Майонез
Приготування:
Гриби помити і порізати за величиною з квасолею.
На сухій сковорідці випарувати рідину і лише потім долити маслоі злегка обсмажити. Додати спеції та сіль за смаком.
Цибулю нарізати чверть кільцями. Моркву натерти крупно або дрібно порізати. На олії, де готували гриби, обсмажити цибулю з морквиною до м’якості, посолити, поперчити та остудити.
Квасолю промити та відправити до грибів. В огірочки додати часник і заправити олією або майонезом.
Копчену (або відварену) курячу грудку нарізати величиною з квасолю. Поєднати всі інгредієнти та заправити 2-3 ст. л. майонезу.
Смачного!