Наггетси — це улюблена страва багатьох, адже їх зручно їсти навіть на ходу.
Чотири основні інгредієнти цієї страви: курячі нагетси, апельсиновий мармелад, соус барбекю та соєвий соус. Ви можете використовувати готові шматочки курки або заморожені нагетси.
Подавайте цю страву з гарніром для повноцінного обіду чи вечері.
Кухня: Азіатська
Час підготовки: 5 хвилин
Час приготування: до 15 хвилин
Порцій: 4
Складові:
5–6 чашок заморожених курячих нагетсів, приготовлених згідно з інструкцією на упаковці
1 склянка рідкого апельсинового мармеладу
1/2 склянки соусу барбекю
3 столові ложки соєвого соусу
Ось як готувати:
Змішайте апельсиновий мармелад, соус барбекю та соєвий соус у невеликій каструлі.
Прогрійте на повільному вогні до гарячого стану. (Можна також приготувати в мікрохвильовій печі.)
Викладіть готову курку в глибокий посуд. Додайте теплий соус і перемішайте.