fbpx

Такого ви ще не куштували: курячі нагетси в мармеладі

Наггетси — це улюблена страва багатьох, адже їх зручно їсти навіть на ходу.

Чотири основні інгредієнти цієї страви: курячі нагетси, апельсиновий мармелад, соус барбекю та соєвий соус. Ви можете використовувати готові шматочки курки або заморожені нагетси.

Подавайте цю страву з гарніром для повноцінного обіду чи вечері.

Кухня: Азіатська
Час підготовки: 5 хвилин
Час приготування: до 15 хвилин
Порцій: 4

Складові:

5–6 чашок заморожених курячих нагетсів, приготовлених згідно з інструкцією на упаковці

1 склянка рідкого апельсинового мармеладу

1/2 склянки соусу барбекю

3 столові ложки соєвого соусу

Ось як готувати:

Змішайте апельсиновий мармелад, соус барбекю та соєвий соус у невеликій каструлі.

Прогрійте на повільному вогні до гарячого стану. (Можна також приготувати в мікрохвильовій печі.)

Викладіть готову курку в глибокий посуд. Додайте теплий соус і перемішайте.

Перейти к содержимому