Цей легкий суп має кремову консистенцію, але зовсім не містить молочних продуктів. Суп з картоплі та цукіні корисний для здоров’я. А для ще більшої поживності до супу можна додати трохи тертої або нарізаної моркви.
Цей суп можна їсти гарячим, холодним або кімнатною температурою.
Подавайте цей суп з картоплею та цукіні на обід або на вечерю з салатом.
Кухня: Італійська
Час підготовки: 5 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Складові:
2 столові ложки оливкової олії холодного віджиму
1 цибулина, нарізана
1 великий лук-шалот, нарізаний
3 зубчики часнику, подрібненого або пресованого
2 картоплини, очищені та нарізані
6 невеликих цукіні, нарізаних
5 склянок води
1 лимон
Ось як готувати:
Нагрійте оливкову олію у великій суповій каструлі. Додайте цибулю, цибулю-шалот та часник. Готуйте, часто помішуючи приблизно 4-5 хвилин.
Додати картоплю. Приправити сіллю та перцем. Продовжуйте готувати близько 5 хвилин.
Додайте цукіні та готуйте, часто помішуючи, ще близько 5 хвилин. Додати воду. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, накрийте кришкою та варіть на повільному вогні близько 20 хвилин. Зніміть з вогню.
Використовуйте занурювальний блендер для пюре. Додайте лимонний сік, а також сіль та перець, якщо необхідно.
Смачного!