Картопля, запечена в духовці, може забрати трохи більше часу, але якщо час у вас є, обов’язково приготуйте цю страву!
Подавайте цю печену картоплю як гарнір до яловичини, курки, свинини, баранини або навіть до морепродуктів.
Час підготовки: 5 хвилин
Час приготування: від 55 хвилин до 1 години 10 хвилин.
Порцій: 4
Інгредієнти:
4 великі картоплини, добре вимиті під водою та висушені
оливкова олія
вершкове масло
тертий сир
нарізана зелена цибуля
сметана
нарізаний хрумкий бекон
Ось як готувати:
Змастіть картоплю оливковою олією. Приправити зовні сіллю та перцем.
Загорніть кожну картоплину у шматок алюмінієвої фольги.
Помістіть картоплю в попередньо розігріту до 230 градусів духовку.
Випікайте від 45 хвилин до 1 часу, перевернувши картоплю один раз.
Потім обережно відкрийте фольгу. Зробіть розріз та додайте начинку. Накрийте фольгою та готуйте ще близько 10 хвилин.
Смачного!