fbpx

Рецепт шотландського вівсяного печива

Це шотландське вівсяне печиво нікого не залишить байдужим.

Це печиво готується без родзинок, але зі шматочками кориці та іриски, що робить його особливим.

Кухня: шотландська
Загальний час приготування: 18 хвилин

Складові:

1/4 склянки борошна
1 чайна ложка харчової соди
1/2 чайної ложки солі
1/2 чайної ложки кориці
2 стику вершкового масла, розм’якшеного
3/4 склянки цукру
3/4 склянки коричневого цукру
2 яйця
1 чайна ложка ванільного екстракту
3 склянки вівсяних пластівців
30 грам шматочків іриски

Ось як готувати:

У невеликій мисці змішайте борошно, харчову соду, сіль та корицю. Відкладіть.

У великій чаші збийте вершкове масло, цукор, коричневий цукор, яйця та ванільний екстракт до кремоподібного стану.

Поступово вмішайте борошняну суміш.

Вмішайте вівсяні пластівці та шматочки іриски.

Викладіть порції однакового розміру на незмащені листи. Випікайте в попередньо розігрітій до 212°C градусів духовці від 9 до 10 хвилин.

Смачного!

Перейти к содержимому