Французькі тости корисні для здоров’я, адже в них менше жиру та цукру.
Вони готуються з рікотти, знежиреного вершкового сиру, яєць та цільнозернового хліба. Подавайте ці тости на сніданок чи бранч.
Час підготовки: 4 хвилини
Час приготування: 6 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
3 столові ложки сиру Рікотта
3 столові ложки знежиреного вершкового сиру
1/8 чайної ложки мигдального екстракту
4 скибочки цільнозернового хліба
2 збиті яйця
1 столова ложка води
Ось як готувати:
Змішайте вершковий сир, рікотту та мигдальний екстракт. Поступово розподіліть суміш по двох скибочках хліба. Зверху накрийте двома скибочками хліба, що залишилися.
У неглибокому посуді змішайте яйця та воду. Зануріть обидві сторони бутерброду в яєчну суміш.
Обсмажуйте хліб з обох боків до золотистого кольору приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку.