fbpx

Простий рецепт курячої грудки з хрусткою скоринкою за 20 хвилин

Курячі грудки, обсмажені до хрусткої скоринки, — улюблена страва багатьох.

Курячі грудки без кісток відбивають, поки вони не стануть однакової товщини, потім покривають панірувальними сухарями, сиром, гірчицею і щіпкою перцю для приправи.

Після швидкого обсмажування в невеликій кількості оливкової олії вони стають хрусткими та золотисто-коричневими.

На приготування у вас піде приблизно 20 хвилин. Подавайте хрусткі курячі грудки з вашим улюбленим гарніром, салатом чи овочами.

Час підготовки: 10 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій: 4

Складові:

4 курячі грудки без кісток, відбиті до товщини приблизно 12 міліметрів.
1/2 склянки сухих панірувальних сухарів
3 столові ложки свіжонатертого сиру пармезан
1/3 склянки діжонської гірчиці
мелений перець
2 столові ложки оливкової олії для смаження

Ось як готувати:

Змішайте панірувальні сухарі, сир і дрібку перцю в мисці. В іншу миску покладіть діжонську гірчицю.

Зануріть курку в гірчицю, а потім обваляйте в панірувальних сухарях.

Розігрійте олію на сковороді. Обсмажте курку, доки вона не підрум’яниться з обох боків, від 7 до 10 хвилин.

Смачного!

Перейти к содержимому