fbpx

Приголомшливий гарбузовий пиріг, приготовлений у мікрохвильовій печі

За цим рецептом гарбузовий пиріг у чашці готується в мікрохвильовій печі. Його смак просто чудовий. Подавайте пиріг гарячим зі збитими вершками або відправте в холодильник, щоб охолодити і насолодитися ним пізніше.

Кухня: Американська
Загальний час приготування: 7 хвилин
Порції: 1

Складові:

2 столові ложки подрібненого печива крекер
1/3 склянки гарбузового пюре
1 яйце
1 столова ложка молока
2 столові ложки цукру
1 щедра щіпка солі
1/2 чайної ложки ванілі

Ось як готувати:

У невеликій мисці змішайте гарбузове пюре, яйце, молоко, цукор та сіль.

У чистий кухоль насипте подрібнене печиво. Далі влийте рідку начинку.

Поставте чашку в мікрохвильову піч на 2 хвилини, перевіряючи кожні 30 секунд.

Верх може виглядати трохи вологим, але він затвердіє, коли охолоне.

Обережно дістаньте кухоль із мікрохвильової печі. Дайте пирогу постояти кілька хвилин, щоб охолонути. За бажанням прикрасьте збитими вершками.

Смачного!

Перейти к содержимому