А ви знали, що гарбузове насіння дуже корисне?
Воно багате на антиоксиданти, які захищають наші клітини від хвороботворних ушкоджень і зменшують запалення в організмі.
Гарбузове насіння також багате на магній. Магній допомагає регулювати рівень цукру в крові, знижуючи ризик розвитку діабету.
Цей рецепт гарбузового насіння з соусом барбекю дуже легкий, але результат вас здивує.
Час підготовки: 5 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: близько 1 чашки
Складові:
1 склянка сирого гарбузового насіння
1 столова ложка оливкової олії
1 чайна ложка вашого улюбленого соусу для барбекю
Приготування:
Змішайте гарбузове насіння, соус барбекю та оливкову олію в мисці. Розкладіть насіння рівним шаром на деку.
Випікайте в попередньо розігрітій до 240°C градусів духовці від 7 до 9 хвилин, поки вони не підрум’яняться.
Уважно стежте, щоб насіння не підгоріло. Зніміть їх із дека і дайте охолонути. Зберігайте у герметичному контейнері.