fbpx

Хіт соціальних мереж: готуємо далгона-каву

Ви вже спробували далгона-каву? Ви просто зобов’язані приготувати цей ароматний і зігріваючий напій!

Кава далгона, також відома як збита кава, готується шляхом збивання рівних частин кави, цукру і води, поки вона не стане густою і вершковою.

Якщо ви любитель кави, то не зможете встояти перед її чудовим смаком!

Кухня: Азіатська
Час підготовки: 5 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 1

Складові:

2 столові ложки розчинної кави
2 столові ложки білого цукру
2 столові ложки гарячої води
1 склянка мигдального молока або вашого улюбленого молока

Ось як готувати:

Змішайте каву, цукор та воду в мисці. Використовуючи електричний міксер, збивайте суміш протягом 4-5 хвилин або поки вона не стане золотисто-коричневою. Налийте молоко у склянку. Полийте молоко збитою кавою. Насолоджуйтесь!

Перейти к содержимому