fbpx

Такий десерт з персика ви точно ніколи не куштували!

Персики у фритюрі — не дієтичний варіант десерту.

Але іноді так хочеться побалувати себе чимось шкідливим та смачним.

Складові:

Персик — 2 шт.

Вершкове масло — 1 ст. л

Коричневий цукор – 1 ст. л

Морозиво або вершки — за бажанням

Як готувати:

Розріжте персик навпіл і видаліть кісточку. Розігрійте фритюрницю до 188 градусів. Як тільки вона нагріється, помістіть половинки персиків зрізом униз у фритюрницю та готуйте протягом 5 хвилин.

Потім візьміть 1 столову ложку вершкового масла та 1 столову ложку коричневого цукру, змішайте їх разом, щоб вийшла паста.

Обережно та рівномірно розподіліть суміш по обох половинках, покривши всю поверхню солодкою пастою, потім засуньте надлишки в отвір, де раніше була кісточка.

Готуйте ще 5-7 хвилин, доки фрукти не стануть м’якими і не карамелізуються зверху.

Дайте персикам трохи охолонути, а потім вирішіть, що ви хочете покласти на них.

Вони чудові самі по собі або з невеликою кількістю кориці, але також можна додати, наприклад, ванільне морозиво або вершки.

Смачного!

Перейти к содержимому