fbpx

Домашній рецепт картопляно-морквяного пюре

Не багато господинь готують такий варіант пюре, а дарма. Картопляно-морквяне пюре — неймовірно смачне, трохи солодкувате, і дуже гарне зовні.

Час підготовки: 10 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: від 6 до 8

Складові:

4 чашки нарізаної кубиками картоплі
4 моркви, крупно натертих
2 столові ложки оливкової олії
1/4 склянки нежирного молока
1 чайна ложка меленої копченої паприки

Ось як готувати:

Картоплю та моркву відварити у підсоленій воді до м’якості, близько 15 хвилин.

Осушувати. Додайте оливкову олію, молоко та паприку. Розім’яти до бажаної консистенції товкачем для картоплі.

Додати сіль та перець за смаком.

Смачного!

Перейти к содержимому