fbpx

Бісквітний торт «Франкенштейн» на Хелловін

Торт «Франкенштейн» стане зіркою вечірки на Хелловін.

Насправді зробити такий бісквітний торт досить легко. Так, на цей десерт потрібно витратити 1 годину, але результат того вартий.

Кухня: Американська

Загальний час приготування: 1 год.

Порції: на 1 торт

Складові:

1 бісквітна основа
1 баночка вершкової глазурі
зелений харчовий барвник
1 зефір
1 тюбик шоколадної глазурі для прикраси

Ось як готувати:

Випікайте бісквіт. Для цього відокремте жовтки від білків. Окремо збийте білки із цукром (у білки всипте 3/4 склянки цукру). Збиті білки та жовтки з’єднайте та перемішайте.

Поступово до суміші додайте борошно з розпушувачем. Вилийте тісто в змащену маслом форму і випікайте протягом 35-40 хвилин при температурі 180 градусів. Готовий бісквіт потрібно охолодити.

Змішайте глазур із зеленим харчовим барвником. Покрийте бісквіт зеленою глазур’ю. (Залишіть близько 1/2 чайної ложки для носа.) Розріжте зефір навпіл і приклейте до торта замість очей.

Використовуючи шоколадну глазур для прикраси торта, намалюйте рот та зіниці в очах. Також покрийте шоколадною глазур’ю верхній шар торта.

Використовуючи зелену глазур, зробіть ніс просто під очима.

Ваш Франкенштейн готовий!

Перейти к содержимому