fbpx

Секрет найсмачнішої картоплі в духовці

Картопля, запечена в духовці, може забрати трохи більше часу, але якщо час у вас є, обов’язково приготуйте цю страву!

Подавайте цю печену картоплю як гарнір до яловичини, курки, свинини, баранини або навіть до морепродуктів.

Час підготовки: 5 хвилин
Час приготування: від 55 хвилин до 1 години 10 хвилин.
Порцій: 4

Інгредієнти:

4 великі картоплини, добре вимиті під водою та висушені
оливкова олія
вершкове масло
тертий сир
нарізана зелена цибуля
сметана
нарізаний хрумкий бекон

Ось як готувати:

Змастіть картоплю оливковою олією. Приправити зовні сіллю та перцем.
Загорніть кожну картоплину у шматок алюмінієвої фольги.

Помістіть картоплю в попередньо розігріту до 230 градусів духовку.

Випікайте від 45 хвилин до 1 часу, перевернувши картоплю один раз.

Потім обережно відкрийте фольгу. Зробіть розріз та додайте начинку. Накрийте фольгою та готуйте ще близько 10 хвилин.

Смачного!

Перейти к содержимому