Цей простий рецепт лосося, запеченого в духовці з медом та часником, складається з п’яти інгредієнтів та дуже простий у приготуванні.
Поєднання меду та часнику солодке та пікантне, але не важке. Запікання лосося в цьому солодкому медово-чесночному соусі робить рибу соковитою та ароматною.
Подавайте лосось з вашими улюбленими овочами та гарнірами.
Час підготовки: 5 хвилин
Час приготування: від 15 до 20 хвилин
Порцій: 2
Складові:
450 гр. свіжого філе лосося
1 столова ложка оливкової олії холодного віджиму
3 столові ложки меду
2 чайні ложки подрібненого часнику
1 чайна ложка вашої улюбленої приправи
Ось як готувати:
У невеликій мисці змішайте оливкову олію, мед, часник та приправи.
Покладіть філе лосося у форму для запікання. Приправити сіллю та перцем за смаком.
Викладіть на лосось медово-часниковий соус. Накрийте лист алюмінієвою фольгою. Випікати в попередньо розігрітій до 212 градусів духовці 10 хвилинмінути.
Вийміть із духовки та полийте рибу її власним соком. Замініть фольгу та поверніть блюдо в духовку. Запікайте ще 5-10 хвилин.
Смачного!