fbpx

Найсмачніше саме так: запечений лосось з медом та часником

Цей простий рецепт лосося, запеченого в духовці з медом та часником, складається з п’яти інгредієнтів та дуже простий у приготуванні.

Поєднання меду та часнику солодке та пікантне, але не важке. Запікання лосося в цьому солодкому медово-чесночному соусі робить рибу соковитою та ароматною.

Подавайте лосось з вашими улюбленими овочами та гарнірами.

Час підготовки: 5 хвилин

Час приготування: від 15 до 20 хвилин

Порцій: 2

Складові:

450 гр. свіжого філе лосося

1 столова ложка оливкової олії холодного віджиму

3 столові ложки меду

2 чайні ложки подрібненого часнику

1 чайна ложка вашої улюбленої приправи

Ось як готувати:

У невеликій мисці змішайте оливкову олію, мед, часник та приправи.

Покладіть філе лосося у форму для запікання. Приправити сіллю та перцем за смаком.

Викладіть на лосось медово-часниковий соус. Накрийте лист алюмінієвою фольгою. Випікати в попередньо розігрітій до 212 градусів духовці 10 хвилинмінути.

Вийміть із духовки та полийте рибу її власним соком. Замініть фольгу та поверніть блюдо в духовку. Запікайте ще 5-10 хвилин.

Смачного!

Перейти к содержимому