Лимон робить все смачнішим, і цей рецепт ніжної, соковитої курки-гриль не є винятком.
Цю страву можна приготувати на сковороді-грилі або на відкритому повітрі на грилі для барбекю.
Час підготовки: 10 хвилин
Час приготування: від 10 до 15 хвилин
Порції: 6
Складові:
6 курячих грудок без кісток та без шкіри
1/4 склянки оливкової олії
2 лимони (1/4 склянки лимонного соку плюс кільця для подачі)
2 чайні ложки свіжого або сушеного орегано
4 зубчики часнику
1/2 чайної ложки солі
1/4 чайної ложки чорного перцю
свіжа петрушка для подачі (за бажанням)
Ось як готувати:
Обсушіть курку. У великій мисці змішайте оливкову олію, свіжий лимонний сік, орегано, часник, сіль та перець. Додайте курку і добре перемішайте. Маринувати щонайменше 30 хвилин.
Розігрійте гриль або сковороду-гриль до середньої температури. Покладіть курку на гриль на 5-7 хвилин. Використовуйте щипці, щоб перевернути м’ясо і готуйте ще приблизно 5-7 хвилин.
Зніміть курку з гриля. Посипте петрушкою і прикрасьте кільцями лимона за бажанням.