fbpx

Єлизавета II їла цю закуску щодня: найпростіший рецепт від королівського шеф-кухаря

Колишній королівський шеф-кухар Даррен Макгрейді розповів, що королева Єлизавета II їла свою улюблену закуску, відому як пенні з джемом, щодня більше 90 років.

Вперше вона спробувала пенні з джемом ще маленькою дівчинкою і з того часу стала шанувальницею цієї закуски. Її називають пенні з джемом, тому що вона розміром із старий англійський пенні.

Час приготування: 5 хвилин
Складові:

2 скибочки м’якого білого хліба
масло вершкове
полуничне варення (або ваше улюблене варення)

Приготування:

Змастіть одну скибочку хліба вершковим маслом. Далі потрібно намазати варенням іншу скибочку хліба.

Складіть хліб та виріжте кола за допомогою невеликої круглої форми для печива. Зачекайте кілька хвилин і подавайте на стіл.

Смачного!

Перейти к содержимому