Колишній королівський шеф-кухар Даррен Макгрейді розповів, що королева Єлизавета II їла свою улюблену закуску, відому як пенні з джемом, щодня більше 90 років.
Вперше вона спробувала пенні з джемом ще маленькою дівчинкою і з того часу стала шанувальницею цієї закуски. Її називають пенні з джемом, тому що вона розміром із старий англійський пенні.
Час приготування: 5 хвилин
Складові:
2 скибочки м’якого білого хліба
масло вершкове
полуничне варення (або ваше улюблене варення)
Приготування:
Змастіть одну скибочку хліба вершковим маслом. Далі потрібно намазати варенням іншу скибочку хліба.
Складіть хліб та виріжте кола за допомогою невеликої круглої форми для печива. Зачекайте кілька хвилин і подавайте на стіл.
Смачного!