Кейт Міддлтон віддає перевагу органічним продуктам на обід і просто обожнює кавунові салати.
Як з’ясувалося, це улюблений літній інгредієнт дружини принца Вільяма.
Кавуновий салат є фаворитом Кейт. Її улюблене поєднання – це соковитий рожевий кавун, змішаний з авокадо, цибулею, огірком та сиром фета.
Декілька днів тому шеф-кухар Алекс Хіслоп поділилася своїм рецептом кавунового салату в Instagram. Відео вже набрало 500 тисяч переглядів.
Отже, які потрібні інгредієнти?
- Маленький кавун.
- Сир фета.
- Половинка огірка.
- Один авокадо.
- Дві столові ложки яблучного оцту.
- Дві столові ложки оливкової олії.
- Лайм.
- Листя м’яти.
- Сіль і перець.
Як готувати?
Очистіть кавун і наріжте кубиками. Очистіть авокадо та видаліть кісточку.
Далі потрібно нарізати авокадо кубиками та додати до кавуна. Наріжте огірок на дрібні шматочки, а сир фета невеликими кубиками, додайте до кавуна та авокадо.
Полийте все яблучним оцтом, соком лайма та оливковою олією. Приправте сіллю та перцем.
Наріжте листя м’яти і додайте в салат. Все добре перемішайте. Подайте на стіл та насолоджуйтесь.