fbpx

Такого ви ще не їли: рецепт фаршированих яблук з вівсянкою та горіхами

Цей рецепт запечених фаршированих яблук просто неймовірний.

Якщо ви любите вівсянку, то це чудова ідея для сніданку!

Подавайте печені яблука теплими, збризканими медом або сиропом. За бажанням можна додати ложку ванільного йогурту, щоб скрасити начинку.

Кухня: Американська

Загальний час приготування: 40 хвилин

Порцій: 4

Складові:

4 великі яблука

1 склянка вівсяних пластівців

1/4 склянки борошна

1/4 склянки коричневого цукру

1/4 склянки нарізаних сухофруктів

1/4 склянки подрібнених горіхів

4 столові ложки вершкового масла, нарізаного шматочками

1/2 чайної ложки меленої кориці

Ось як готувати:

З яблук зрізати верхівки та вийняти серцевину. Покладіть яблука у форму для запікання, збризкану антипригарним кулінарним спреєм.

Змішайте інгредієнти, що залишилися . Начинити сумішшю яблука.

Випікайте в попередньо розігрітій до 212 °C градусів духовці близько 30 хвилин або поки яблука не стануть м’якими.

Смачного!

Перейти к содержимому