Персики у фритюрі — не дієтичний варіант десерту.
Але іноді так хочеться побалувати себе чимось шкідливим та смачним.
Складові:
Персик — 2 шт.
Вершкове масло — 1 ст. л
Коричневий цукор – 1 ст. л
Морозиво або вершки — за бажанням
Як готувати:
Розріжте персик навпіл і видаліть кісточку. Розігрійте фритюрницю до 188 градусів. Як тільки вона нагріється, помістіть половинки персиків зрізом униз у фритюрницю та готуйте протягом 5 хвилин.
Потім візьміть 1 столову ложку вершкового масла та 1 столову ложку коричневого цукру, змішайте їх разом, щоб вийшла паста.
Обережно та рівномірно розподіліть суміш по обох половинках, покривши всю поверхню солодкою пастою, потім засуньте надлишки в отвір, де раніше була кісточка.
Готуйте ще 5-7 хвилин, доки фрукти не стануть м’якими і не карамелізуються зверху.
Дайте персикам трохи охолонути, а потім вирішіть, що ви хочете покласти на них.
Вони чудові самі по собі або з невеликою кількістю кориці, але також можна додати, наприклад, ванільне морозиво або вершки.
Смачного!