Ця страва з тофу готується за лічені хвилини та наповнена азіатськими ароматами. Насправді тофу — це соєвий сир, який дуже багатий на білок.
Цей продукт замінює вегетаріанцям м’ясо і з нього можна приготувати смачні страви. Наприклад, його можна посмажити.
Якщо ви хочете додати в рецепт один або два овочі, просто дістаньте тофу, коли він стане хрустким, і обсмажте овочі. Додайте тофу назад і готуйте, як зазначено. Подавайте з рисом чи локшиною.
Кухня: Азіатська
Час приготування: від 10 до 15 хвилин
Порцій: 4
Складові:
1 упаковка дуже твердого тофу
1 столова ложка кокосової олії
1 чайна ложка кунжутної олії
2 зубчики часнику, подрібненого
1 столова ложка соєвого соусу
1 столова ложка солодкого соусу чилі
нарізана кінза для прикраси (за бажанням)
Ось як готувати:
Нарізати тофу кубиками. Промокніть паперовим рушником.
Нагрійте кокосове масло на середньому вогні. Додайте тофу і готуйте, поки він не підрум’яниться і не стане хрустким.
Додати часник і готувати ще хвилину. Додайте кунжутну олію, соєвий соус та соус чилі. Перемішайте, доки не прогріється. Прикрасити кінзою.
Смачного!