fbpx

Смачне імбирне печиво до свят: простий рецепт

Коли наближаються свята, у кожного вони викликають свої кулінарні асоціації.

Це не тільки мандарини, апельсини чи шоколад, а ще випічка та печиво.

Сьогодні готуватимемо смачне імбирне печиво, яке можна зробити разом із дітьми до Різдва або будь-якого іншого свята.

Час підготовки: 10 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порція: близько 30 штук печива.

Складові:

1 пачка вершкового масла, розм’якшеного

1/2 склянки білого цукру

1/2 склянки коричневого цукру

1 яйце

1 чайна ложка ванілі

1/4 склянки патоки

1/2 чайної ложки кориці

1/8 чайної ложки гвоздики

1/8 чайної ложки мускатного горіха

1/2 чайної ложки меленого імбиру

дрібка солі

2 склянки борошна

1 чайна ложка харчової соди

1/4 склянки цукру для обвалювання

1/8 чайної ложки меленого імбиру для обвалення

Ось як готувати:

У мисці змішайте вершкове масло, білий і коричневий цукор до пишної маси.

Додайте яйце, ваніль та патоку. Енергійно збивайте, поки суміш не стане світло-коричневою, близько 2 хвилин.

Додайте корицю, гвоздику, мускатний горіх, імбир, сіль, борошно та харчову соду. Перемішайте.

Змішайте 1/4 склянки цукру та мелений імбир у мисці. Скачати з тіста кульки, потім обваляти їх в імбирно-цукровій суміші.

Викласти на листи для печива, застелені пергаментним папером.

Випікати в попередньо розігрітій до 212 градусів духовці близько 7-8 хвилин. Залишіть печиво близько 5 хвилин на листах, перш ніж виймати.

Перейти к содержимому