fbpx

Рецепт вершкової пасти пенне з сиром, шпинатом та грибами

Паста — це завжди хороший вибір для швидкої та ситної вечері.

У цей простий рецепт входять гриби та шпинат, а також вершки та два види сиру. В результаті виходить ситна паста, яка обов’язково сподобається всій родині.

Подавайте пасту пенне з часниковим хлібом та свіжим хрустким салатом.

Кухня: Італійська

Загальний час приготування: 25 хвилин

Порцій: 4

Складові:

400 гр. пасти пенне, приготовленої до стану аль денте
3 столові ложки вершкового масла
220 гр. нарізаних грибів
140 гр. шпинату
4 зубчики часнику, подрібненого
3 столові ложки борошна
1 склянка густих вершків
1 чашка тертої моцарелли
1/2 склянки тертого сиру пармезан
свіже листя базиліка, для подачі

Ось як готувати:

Розтопіть вершкове масло у великій сковороді. Додайте гриби і приправте сіллю та перцем. Готувати до м’якості близько 5 хвилин.

Додайте шпинат і готуйте, поки вся рідина в сковороді не випарується, близько 5 хвилин. Додати часник і готувати ще 30 секунд.

Посипте борошном і готуйте, помішуючи, близько 1 хвилини. Повільно додати вершки та варити, помішуючи, поки не загусне.

Додайте сири і перемішайте, доки вони не розплавляться. Додати пасту. Перемішайте. Приправте сіллю та перцем.

Смачного!

Перейти к содержимому