Паста — це завжди хороший вибір для швидкої та ситної вечері.
У цей простий рецепт входять гриби та шпинат, а також вершки та два види сиру. В результаті виходить ситна паста, яка обов’язково сподобається всій родині.
Подавайте пасту пенне з часниковим хлібом та свіжим хрустким салатом.
Кухня: Італійська
Загальний час приготування: 25 хвилин
Порцій: 4
Складові:
400 гр. пасти пенне, приготовленої до стану аль денте
3 столові ложки вершкового масла
220 гр. нарізаних грибів
140 гр. шпинату
4 зубчики часнику, подрібненого
3 столові ложки борошна
1 склянка густих вершків
1 чашка тертої моцарелли
1/2 склянки тертого сиру пармезан
свіже листя базиліка, для подачі
Ось як готувати:
Розтопіть вершкове масло у великій сковороді. Додайте гриби і приправте сіллю та перцем. Готувати до м’якості близько 5 хвилин.
Додайте шпинат і готуйте, поки вся рідина в сковороді не випарується, близько 5 хвилин. Додати часник і готувати ще 30 секунд.
Посипте борошном і готуйте, помішуючи, близько 1 хвилини. Повільно додати вершки та варити, помішуючи, поки не загусне.
Додайте сири і перемішайте, доки вони не розплавляться. Додати пасту. Перемішайте. Приправте сіллю та перцем.
Смачного!