Фламмкухен, іноді звана tarte flambée, — це дуже хрумка піца в німецькому стилі, вкрита сметаною, цибулею та беконом.
Якщо ви любите ароматну піцу, обов’язково спробуйте цей простий рецепт!
Кухня: Німецька
Час підготовки: 15 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 1 піца
Складові:
2 склянки борошна
2 столові ложки оливкової олії
1/2 склянки води
1/2 чайної ложки солі
2-3 столові ложки крем-фаршу
2-3 столові ложки сметани
1 біла, жовта або червона цибулина, тонко нарізана
6 скибочок бекону, нарізаного на шматочки
Приготування:
Змішайте борошно, олію, сіль та воду в мисці. Замішайте руками, доки не вийде тісто. Місити кілька хвилин до однорідності.
Застеліть лист або форму для піци пергаментним папером. Викладіть тісто на лист і розкотіть, щоб вийшла тонка скоринка.
Змішайте крем-фреш та сметану в мисці. Поступово розподілити по тесту. Додайте цибулю та бекон. Приправте сіллю та перцем.
Випікайте в попередньо розігрітій до 250°C градусів духовці близько 15 хвилин або до золотистого кольору.
Слідкуйте уважно, тому що піца може швидко згоріти за такої високої температури. Дістаньте із духовки, наріжте на шматочки і подавайте. За бажанням прикрасьте нарізаною зеленою цибулею.