fbpx

Рецепт французьких тостів із начинкою: казкове задоволення на сніданок

Французькі тости корисні для здоров’я, адже в них менше жиру та цукру.

Вони готуються з рікотти, знежиреного вершкового сиру, яєць та цільнозернового хліба. Подавайте ці тости на сніданок чи бранч.

Час підготовки: 4 хвилини
Час приготування: 6 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

3 столові ложки сиру Рікотта
3 столові ложки знежиреного вершкового сиру
1/8 чайної ложки мигдального екстракту
4 скибочки цільнозернового хліба
2 збиті яйця
1 столова ложка води

Ось як готувати:

Змішайте вершковий сир, рікотту та мигдальний екстракт. Поступово розподіліть суміш по двох скибочках хліба. Зверху накрийте двома скибочками хліба, що залишилися.

У неглибокому посуді змішайте яйця та воду. Зануріть обидві сторони бутерброду в яєчну суміш.

Обсмажуйте хліб з обох боків до золотистого кольору приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку.

Перейти к содержимому