fbpx

Рецепт дня: ніжний гарбузовий мус з корицею

Бажаєте смачний десерт, який не потрібно готувати у духовці? Цей вершковий мус із гарбуза те, що ви шукали.

Цей простий рецепт вам сподобається, адже готується мус приблизно за 10 хвилин.

Складові:

1 чашка густих збитих вершків
1 склянка цукрової пудри
1 чайна ложка ванільного екстракту
170 грам вершкового сиру
1 склянка гарбузового пюре
кориця

Ось як готувати:

Збийте вершки міксером, доки вони не стануть пінистими, близько 2-3 хвилин. Додайте цукрову пудру та ваніль. Продовжуйте збивати до утворення м’яких піків.

В іншій мисці збийте вершковий сир до однорідності. Додайте гарбузове пюре. Добре змішайте.

Акуратно додайте всі збиті вершки в гарбузову суміш.

Вилийте мус у десертні тарілки чи склянки. Охолодіть, якщо хочете. Посипте корицею та подавайте на стіл.

Перейти к содержимому