fbpx

Рецепт багаторівневого сендвіча Монте-Крісто

Монте-Крісто — це, по суті, сендвіч з шинкою та сиром, обсмажений на вершковому маслі.

Ви також можете використовувати невелику грудку індички замість шинки або використовувати те й інше!

Якщо ви хочете зменшити кількість вуглеводів, використовуйте тільки дві скибочки хліба на бутерброд.

Кухня: Французька
Час підготовки: 5 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Складові:

6 скибочок білого хліба
сир
шинка
майонез
жовта гірчиця
4 яйця
1/2 склянки молока
3-4 столові ложки вершкового масла

Ось як готувати:

Намазати майонезом дві скибочки хліба. Зверху покладіть скибочку сиру та пару шматочків шинки.

Додайте другу скибочку хліба. Зверху змастити гірчицею. Додайте пару скибочок шинки і ще одну скибочку сиру. Зверху покласти третю скибочку хліба.

Акуратно зріжте скоринки. Збийте разом яйця та молоко. Зануріть бутерброди в суміш, щоб покрити їх.

Розтопіть вершкове масло в сковороді на повільному вогні. Готуйте сендвічі приблизно по 4-5 хвилин з кожного боку або золотисто-коричневого кольору.

Смачного!

Перейти к содержимому