Цей легкий рецепт броколі з куркою точно вам сподобається, адже на приготування страви потрібно всього 20 хвилин.
Подавайте курку з рисом або вашою улюбленою азіатською локшиною. Не любите брокколі? Замініть їх на такі овочі, як спаржа, цукіні, цибуля, горох або зелена квасоля.
Кухня: Азіатська
Час підготовки: 9 хвилин
Час приготування: 11 хвилин
Порцій: 4
Складові:
500 гр. курячих грудок без кісток або курячих стегон без кісток, нарізаних на невеликі шматочки
4 чашки брокколі
2 столові ложки олії (розділити)
Для соусу:
2/3 склянки курячого бульйону
3 столові ложки соєвого соусу
1 столова ложка цукру
1 столова ложка кукурудзяного крохмалю
1 столова ложка кунжутної олії
3 зубчики часнику, подрібнити
1 чайна ложка подрібненого свіжого імбиру
Ось як готувати:
Поєднати всі інгредієнти для соусу. Добре перемішайте та відкладіть.
Приправити курку сіллю та перцем. Нагрійте 1 столову ложку олії у великій сковороді або на середньому вогні.
Додайте курку і готуйте, доки вона не підрум’яниться з усіх боків, близько 4 хвилин. Заберіть на тарілку.
Нагрійте ще 1 столову ложку олії. Додайте броколі і готуйте, доки вони не стануть хрусткими, близько 3 хвилин.
Влийте соус. Готуйте, доки соус не загусне, приблизно 2-3 хвилини. Поверніть курку на сковороду і готуйте разом ще близько 1 хвилини.
Смачного!