fbpx

Просто тане у роті: готуємо італійське масляне печиво

Це італійське печиво готується так швидко і легко, що ви можете приготувати його нашвидкуруч.

Печиво можна подавати до чаю з домашнім варенням або вершковим маслом.

Загальний час приготування: 25 хвилин
Порції: 25-30 штук

Складові:

2 пачки вершкового масла, розм’якшеного
1/2 склянки цукрової пудри
1 склянка борошна
2 чайні ложки ванілі
3/4 склянки подрібнених горіхів
Ще 1/2 склянки цукрової пудри для декору

Приготування:

Додайте всі інгредієнти для печива в миску і перемішайте. Скатайте кульки і покладіть їх на незмащене деко.

Випікати в попередньо розігрітій до 212°C градусів духовці 15 хвилин.

Дайте печиву охолонути, але не повністю. Насипте 1/2 склянки цукрової пудри у невелику миску. Обвалюйте печиво.

Коли печиво повністю охолоне, знову обваляйте в пудрі, щоб повністю покрити.

Перейти к содержимому