Курячі грудки, обсмажені до хрусткої скоринки, — улюблена страва багатьох.
Курячі грудки без кісток відбивають, поки вони не стануть однакової товщини, потім покривають панірувальними сухарями, сиром, гірчицею і щіпкою перцю для приправи.
Після швидкого обсмажування в невеликій кількості оливкової олії вони стають хрусткими та золотисто-коричневими.
На приготування у вас піде приблизно 20 хвилин. Подавайте хрусткі курячі грудки з вашим улюбленим гарніром, салатом чи овочами.
Час підготовки: 10 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій: 4
Складові:
4 курячі грудки без кісток, відбиті до товщини приблизно 12 міліметрів.
1/2 склянки сухих панірувальних сухарів
3 столові ложки свіжонатертого сиру пармезан
1/3 склянки діжонської гірчиці
мелений перець
2 столові ложки оливкової олії для смаження
Ось як готувати:
Змішайте панірувальні сухарі, сир і дрібку перцю в мисці. В іншу миску покладіть діжонську гірчицю.
Зануріть курку в гірчицю, а потім обваляйте в панірувальних сухарях.
Розігрійте олію на сковороді. Обсмажте курку, доки вона не підрум’яниться з обох боків, від 7 до 10 хвилин.
Смачного!