fbpx

Пальчики оближеш: легкий рецепт вершково-карамельної глазурі

Цю вершково-карамельну глазур можна використовувати не тільки для тортів, але і для капкейків або вмочувати в ній вафлі, цукрове печиво.

Кухня: Американська

Час підготовки: 12 хвилин

Час приготування: 2 хвилини

Складові:

1 склянка коричневого цукру

1/2 склянки вершкового масла

1/3 склянки солодкого згущеного молока

2 склянки цукрової пудри

Ось як готувати:

Нагрійте коричневий цукор, олію та молоко в каструлі. Доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Зніміть із вогню.

Остудити до легкого загусання, періодично помішуючи близько 10 хвилин.

Поступово починаємо додавати цукрову пудру. За потреби додайте трохи води, щоб вийшла пастоподібна консистенція.

Ваша глазур готова!

Перейти к содержимому