Страву з макаронів можна зробити ще смачнішою.
Різні трави, такі як петрушка, кріп та базилік, а також броколі додадуть заправці яскравого зеленого кольору. А подрібнені чіпси з лаваша додадуть страві легкого хрускоту.
Складові:
300 грам макаронів або іншої короткої пасти
3 склянки брокколі
Декілька пучків свіжої петрушки, кропу, базиліка
Трохи нарізаної зеленої цибулі
Півсклянки сметани
3 столові ложки майонезу
3 столові ложки свіжого лимонного соку
2 чайні ложки солі
Половина чайної ложки свіжомеленого чорного перцю
4 цілих анчоуса в олії
2 зубчики часнику
1 чашка подрібнених чіпсів з лаваша
Півсклянки фети
Приготування:
Доведіть велику каструлю із підсоленою водою до сильного кипіння. Додайте макарони та готуйте їх відповідно до вказівок на упаковці.
На останніх двох хвилинах додайте броколі.
Злийте воду, потім дайте охолонути макаронам протягом 10 хвилин. Перекладіть у велику миску.
Далі перебийте у блендері до однорідної маси: трави, зелену цибулю, сметану, майонез, лимонний сік, сіль, перець, анчоуси та часник.
Змішайте макарони з отриманою заправкою.
Посипте подрібненими чіпсами з лаваша та фетою.
Смачного!