Святковий стіл та безсонна новорічна ніч можуть негативно позначитися на вашому стані наступного ранку.
Після калорійних страв та вживання алкоголю організм потребує відпочинку.
То чому ж не приготувати легкий суп, який врятує від похмілля та тяжкості у шлунку?
Час підготовки: 10 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
4 скибочки бекону, нарізати
1 цибулина, нарізана
1 стебло селери, нарізане
2-3 зубчики часнику, подрібнити
1/2 чайної ложки сушеного чебрецю
3 склянки курячого бульйону
4 невеликі картоплини, нарізані кубиками
3 склянки свіжої чи замороженої кукурудзи
450 гр. курячих грудок без кісток та без шкіри
1 чашка густих вершків
Ось як готувати:
Підсмажте бекон, цибулю та селеру. Готуйте до м’якості від 3 до 5 хвилин. Додайте часник та чебрець. Готуйте, помішуючи ще 1 хвилину.
Зажарку влийте в бульйон і перемішайте. Додайте картоплю, кукурудзу та курячі грудки. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть близько 15 хвилин або поки картопля не стане м’якою.
Дістаньте курячі грудки, наріжте і поверніть в каструлю. Влийте в суп вершки. Додайте сіль та перець за смаком.
Смачного!