fbpx

Кращий рецепт супу-пюре з броколі та цвітної капусти

Вершковий і насичений вітамінами, цей домашній крем-суп із броколі не тільки дуже смачний, а й низькокалорійний.

Час підготовки: 10 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій: 4

Складові:

1 столова ложка оливкової олії
1 маленька цибулина, нарізана
2 стебла селери, нарізати
1 чайна ложка солі
1/2 чайної ложки часникового порошку
1/2 чайної ложки цибульного порошку
8 чашок броколі (1 чашку слід залишити і дуже дрібно нарізати)
4 склянки цвітної капусти
3 склянки курячого або овочевого бульйону
1 чашка густих вершків чи молока

Ось як готувати:

Нагрійте оливкову олію у великій каструлі. Додайте цибулю, селеру, сіль і перець за смаком. Варити близько 5 хвилин.

Додайте часниковий порошок, цибульний порошок, цвітну капусту, 7 чашок броколі та бульйон. Накрийте кришкою і готуйте, доки овочі не стануть м’якими, близько 10 хвилин.

За допомогою занурювального блендера подрібніть все до однорідності.

Додайте дрібно нарізану броколі і молоко, що залишилася. Доведіть до кипіння, щоб прогріти. Подавайте на стіл та насолоджуйтесь!

Перейти к содержимому