fbpx

Кіш без яєць зі шпинатом, цибулею та тофу

Зважаючи на високі ціни на яйця, ми подумали, що вам сподобається цей простий рецепт пирога без яєць. Замість яєць основним інгредієнтом кіша зі шпинатом є тофу.

Подавайте цей кіш зі шпинатом на сніданок, обід чи вечерю.

Кухня: Американська
Час підготовки: 10 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: від 4 до 6

Складові:

1 чайна ложка оливкової олії
4 зелені цибулини, нарізані
2 зубчики часнику, подрібненого або пресованого
300 гр. шпинату, нарізаного
450 гр. тофу
2 столові ложки кукурудзяного крохмалю
1/3 склянки харчових дріжджів
1/2 чайної ложки солі
1 корж для пирога

Ось як готувати:

Нагрійте оливкову олію у сковороді. Додати зелену цибулю. Приправити невеликою кількістю солі та перцю. Готувати до м’якості близько 5 хвилин.

Додати часник і готувати ще 30 секунд. Додайте шпинат та готуйте, помішуючи, близько 2 хвилин. Зніміть з вогню та остудіть.

Додайте тофу, кукурудзяний крохмаль, харчові дріжджі та сіль у блендер. Перебийте до однорідності. Додайте масу до охолодженої суміші шпинату. Перемішайте.

Вилити начинку на корж для кіша. Випікати у попередньо розігрітій до 170 градусів духовці близько 30 хвилин. Охолодіть близько 10 хвилин перед нарізкою.

Перейти к содержимому