fbpx

Хрумка насолода: готуємо броколі у фритюрі

Подавайте брокколі як гарнір до курки, яловичини, свинини, баранини або морепродуктів. Це ідеальний гарнір або навіть перекус, якщо ви дотримуєтеся здорового харчування.

Час підготовки: 5 хвилин
Час приготування: 9-10 хвилин
Порцій: 4

Інгредієнти:

1 середній качан брокколі
2 чайні ложки оливкової олії
1 чайна ложка часникового порошку
1 чайна ложка цибульного порошку
1 чайна ложка копченої паприки
1 чайна ложка порошку куркуми
1/2 чайної ложки перцю

Ось як готувати:

Розігрійте фритюрницю до 176 градусів. Помістіть брокколі у велику миску і збризкайте олією. При бажанні посипте приправами, сіллю та перцем. Добре перемішайте.

Може здатися, що олії дуже мало, але не піддавайтеся бажанню додати більше.

Перекладіть броколі в кошик аерогрилю.

Обсмажуйте протягом 9-10 хвилин, струшуючи кошик, щоб трохи перевернути брокколі.

Подавайте на стіл та насолоджуйтесь!

Перейти к содержимому