fbpx

Готуємо легкий десерт — вершковий мус капучіно

Якщо ви любите вершковий мус і смак капучіно, у нас є для вас відповідний рецепт!

Замість того, щоб пити капучино, чому б не приготувати смачний мус із додаванням кориці?

Кухня: Італійська
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6

Складові:

1 склянка молока
3/4 чашки міцно завареної кави, холодної
1 коробка (на 4 порції) розчинного ванільного пудингу
2 столові ложки цукру, плюс 1/4 склянки (розділити)
1/2 чайної ложки кориці
2 чашки збитих жирних вершків
шоколадний топінг

Ось як це приготувати:

Збийте молоко, каву, суміш для пудингу та 2 столові ложки цукру до легкого загусання.

Збийте вершки та 1/4 склянки цукру електричним міксером до утворення твердих піків.

Додайте збиті вершки в кавову суміш.

Налийте трохи шоколадного топінгу на дно шести чашок для десерту або прозорих кавових кухлів. Розлийте мус капучіно по чашках.

Охолодіть, доки не застигне, близько 20 хвилин.

Смачного!

Перейти к содержимому