У перекладі з іспанського кокіто — це просто «маленький кокос».
Кокіто подається охолодженим. Чому? Тому що вершковий кокіто зроблений з кокосового молока, кокосових вершків, рому, ванілі та спецій. Це неймовірно смачно!
Кухня: пуерторіканська
Час готування: 5 хвилин
Порції: від 4 до 6
Інгредієнти:
400 мл кокосового молока
400 мл кокосового крему
400 мл згущеного молока
склянка білого рому
1 столова ложка ванільного екстракту
1/4 чайної ложки морської солі
1/2 чайної ложки кориці
1/4 чайної ложки мускатного горіха
палички кориці, для прикраси
Ось як готувати:
Помістіть усі інгредієнти у блендер. Збивайте протягом 30 секунд.
Помістіть у герметичний контейнер і залиште в холодильнику на 24 години, щоб об’єдналися аромати.
Добре струсіть, перш ніж подавати на стіл. Насолоджуйтесь!