fbpx

Готуємо яблучні оладки з корицею та в цукровій глазурі за 20 хвилин

Що може бути краще, ніж гарячі, солодкі, яблучні оладки та ще й з корицею?

Найприємніше те, що оладки за цим простим рецептом готується лише 20 хвилин.

Приготуйте ці яблучні оладки на сніданок або десерт і насолоджуйтесь їх бездоганним смаком.

Кухня: англійська

Складові:

300 мл. борошна

1/4 склянки цукру

2 чайні ложки розпушувача

дрібка солі

2 чайні ложки кориці

1/3 склянки молока

2 яйця

3 столові ложки яблучного пюре

2 яблука, очищених від серцевини та нарізаних масло

Глазур з корицею:

2 склянки цукрової пудри

1/4 склянки молока

1/2 чайної ложки ванілі

1/4 чайної ложки кориці

Приготування:

Щоб приготувати глазур із корицею, змішайте всі інгредієнти в мисці. Добре перемішайте. Відкладіть.

Змішайте борошно, цукор, розпушувач, сіль та корицю разом. В іншій мисці змішайте молоко, яйця, яблучне пюре та нарізані яблука.

Додайте вологі інгредієнти до сухих інгредієнтів, доки вони не змішаються.

Нагрійте в сковороді олію. Обережно опустіть тісто в олію. Готуйте до золотистого кольору приблизно по 2 хвилини з кожного боку.

Зніміть на паперові рушники. Зануріть гарячі оладки в глазур з усіх боків. Покладіть на вощений папір для охолодження.

Приємно апетиту!

Перейти к содержимому