Що може бути краще, ніж гарячі, солодкі, яблучні оладки та ще й з корицею?
Найприємніше те, що оладки за цим простим рецептом готується лише 20 хвилин.
Приготуйте ці яблучні оладки на сніданок або десерт і насолоджуйтесь їх бездоганним смаком.
Кухня: англійська
Складові:
300 мл. борошна
1/4 склянки цукру
2 чайні ложки розпушувача
дрібка солі
2 чайні ложки кориці
1/3 склянки молока
2 яйця
3 столові ложки яблучного пюре
2 яблука, очищених від серцевини та нарізаних масло
Глазур з корицею:
2 склянки цукрової пудри
1/4 склянки молока
1/2 чайної ложки ванілі
1/4 чайної ложки кориці
Приготування:
Щоб приготувати глазур із корицею, змішайте всі інгредієнти в мисці. Добре перемішайте. Відкладіть.
Змішайте борошно, цукор, розпушувач, сіль та корицю разом. В іншій мисці змішайте молоко, яйця, яблучне пюре та нарізані яблука.
Додайте вологі інгредієнти до сухих інгредієнтів, доки вони не змішаються.
Нагрійте в сковороді олію. Обережно опустіть тісто в олію. Готуйте до золотистого кольору приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
Зніміть на паперові рушники. Зануріть гарячі оладки в глазур з усіх боків. Покладіть на вощений папір для охолодження.
Приємно апетиту!