Кажуть, що історія цього гарячого ромового напою сягає колоніальних часів. Але люди досі насолоджуються цим коктейлем і не дарма.
З маслом, цукром, густими вершками, ваніллю та спеціями, він має досить потужний склад інгредієнтів. В результаті виходить смачний напій, який можна пити холодним вечором.
Кухня: Європейська/Американська
Час підготовки: 10 хвилин
Інгредієнти:
10 г. вершкового масла, розм’якшеного
1 склянка коричневого цукру
1 чашка густих збитих вершків
1/8 чайної ложки меленої гвоздики
1/4 чайної ложки меленої кориці
1/8 чайної ложки меленого мускатного горіха
1/2 чайної ложки ванілі
2 столові ложки рому (бажано темного рому)
1/2 склянки окропу
кориця
Ось як готувати:
За допомогою електричного міксера збийте масло і цукор до легкої та повітряної маси. Додати вершки, спеції та ваніль. Перемішати. Покласти у герметичний контейнер.
Коли будете готові подавати коктейль, налийте ром і киплячу воду в кухоль. Далі додайте 2 столові ложки суміші з маслом. Розмішайте. Посипте корицею.