Фарширований перець – це класичний рецепт, який не втрачає актуальності.
У цьому простому рецепті використовуються солодкий червоний перець, фарш яловичий, томатний соус і рис.
Час підготовки: 10 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порцій: 5
Складові:
1 столова ложка оливкової олії
1 цибулина, нарізана
4 зубчики часнику, подрібнити
450 грам нежирного яловичого фаршу
5-6 великих червоних солодких перців
2 чашки томатного соусу
2 чашки вареного рису
2 чашки тертого сиру моцарелла або вашого улюбленого сиру
Ось як готувати:
Нагрійте оливкову олію у сковороді. Додайте цибулю і готуйте до м’якості, близько 3 хвилин. Додати часник і готувати ще 30 секунд.
Додати яловичий фарш. Приправте сіллю та перцем. Готуйте, розминаючи м’ясо в міру перемішування, доки воно не підрум’яниться, близько 5 хвилин. Осушувати.
Додайте 2 склянки томатного соусу та рис. Акуратно перемішайте.
Розріжте перці навпіл уздовж. Видаліть насіння та мембрани. Покладіть у форму для запікання. Розділіть м’ясну суміш між перцями.
Накрийте сковороду і запікайте в розігрітій до 176 градусів духовці близько 40 хвилин. Покрийте перець сиром. Продовжуйте запікати, не накриваючи кришкою, ще близько 5 хвилин або поки сир не розплавиться.
Смачного!