Тріска, покрита рум’яною скоринкою, в ніжному соусі, урізноманітнить ваш стіл і вам захочеться готувати цю страву ще й ще.
Тріска під майонезом готується безпосередньо перед подачею на стіл.
Час підготовки: 10 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
4 філе тріски
1/3 склянки майонезу
2 столові ложки вершкового масла, розтопленого
1/4 чашки подрібненої цибулі
1/4 склянки тертого сиру пармезан
1 столова ложка лимонного соку
1 столова ложка цедри лимона
1/2 чайної ложки спецій для риби
1 столова ложка свіжої петрушки
1/2 склянки панірувальних сухарів
Ось як готувати:
Змішайте майонез, олію, цибулю, пармезан, лимонний сік, цедру, петрушку та спеції для риби. Приправити сіллю та чорним перцем до смаку. Добре перемішайте.
Помістіть рибу у форму для запікання, збризкану антипригарним кулінарним спреєм. Викладіть суміш майонезу на рибне філе. Далі потрібно посипати панірувальними сухарями.
Випікати у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 10 хвилин. Потім увімкніть жаровню і готуйте, поки верх не стане золотисто-коричневим.
Смачного!