Бажаєте смачний десерт, який не потрібно готувати у духовці? Цей вершковий мус із гарбуза те, що ви шукали.
Цей простий рецепт вам сподобається, адже готується мус приблизно за 10 хвилин.
Складові:
1 чашка густих збитих вершків
1 склянка цукрової пудри
1 чайна ложка ванільного екстракту
170 грам вершкового сиру
1 склянка гарбузового пюре
кориця
Ось як готувати:
Збийте вершки міксером, доки вони не стануть пінистими, близько 2-3 хвилин. Додайте цукрову пудру та ваніль. Продовжуйте збивати до утворення м’яких піків.
В іншій мисці збийте вершковий сир до однорідності. Додайте гарбузове пюре. Добре змішайте.
Акуратно додайте всі збиті вершки в гарбузову суміш.
Вилийте мус у десертні тарілки чи склянки. Охолодіть, якщо хочете. Посипте корицею та подавайте на стіл.