Коли світ оплакує смерть королеви Єлизавети II, ми хочемо поділитися одним з її улюблених рецептів.
Це рецепт булочок, які любила королева Великобританії від колишнього шеф-кухаря монарха Даррена Макгреді.
Подавайте ці булочки з вершковим маслом та джемом, якщо ви хочете їсти їх, як королева.
Час підготовки: 10 хвилин
Час приготування: від 15 до 20 хвилин
Порцій: близько 16
Складові:
1/4 склянки борошна (450 г)
1 пачка (8 столових ложок) м’якого вершкового масла
(113 грам) плюс 1 столова ложка цукру
4 чайні ложки розпушувача
1 яйце
3/4 склянки молока
1 склянка ізюму
1 яєчний жовток для змащування
Приготування:
Змішайте борошно, розпушувач та цукор у великій мисці. Наріжте масло, поки воно не нагадуватиме хлібні крихти.
Зробіть поглиблення в центрі, додайте збите яйце і приблизно 3/4 склянки молока. Металевою ложкою змішайте суміш. Якщо маса дуже суха, поступово додавайте ще трохи молока.
Злегка присипте робочу поверхню борошном. Розкотіть тісто до товщини близько 2, 5 см.
За допомогою круглої форми для печива виріжте коржики і покладіть їх на деко на відстані приблизно 2 см. один від одного.
Змастіть верхівки збитим яєчним жовтком. Випікати в попередньо розігрітій до 212°C духовці близько 15-20 хвилин.
Смачного!